01-18-2015, 12:20 PM
Galatasaray'ın da yakından ilgilendiği Gignac ile Roberto Mancini'nin çalıştırdığı Inter de ilgileniyor.
![tag-reuters-com0000-binary_gm1eab30fcz01-baseimage.jpg](http://mdcdn.sporx.com/img/3/2014/tag-reuters-com0000-binary_gm1eab30fcz01-baseimage.jpg)
Galatasaray'ın da transfer gündeminde olduğu ve Belçika'da ilk görüşmenin de yapıldığı iddia edilen Marsilya'nın golcü oyuncusu Andre Pierre Gignac için sarı-kırmızılı takımın karşısına tanıdık bir isim rakip olarak çıktı.
Sezon sonunda Marsilya ile sözleşmesi biten Andre Pierre Gignac için Galatasaray'ın dışında Roberto Mancini'nin çalıştırdığı Inter'in de devrede olduğu belirtildi.
Inter'in ilgilendiği Fransız golcü de Roberto Mancini'nin takımına yeşil ışık yakarken, İtalyan basınına verdiği demeçte de ayrılacağını doğrularken, Inter'in teklifi ile ilgilendiğini de doğruladı.
Andre Pierre Gignac, İtalyan medyasına yaptığı kısa transfer açıklamasında, ''Sezon sonunda ayrılmayı düşünüyorum. Hocamız Bielsa'nın kalacağını biliyorum ancak ben artık kariyerimde büyük bir değişim yaşamak istiyorum. Bu nedenle tüm teklifleri dikkatlice değerlendirmek istiyorum'' ifadelerini kullandı.
''İTALYA'YA HAYRANIM...''
Gignac, kendisiyle Inter'in ilgilendiği belirtilince, lacivert-siyahlı ekip hakkında olumlu şeyler söylerken, ''Inter çok büyük bir camia ve Roberto Mancini de çok iyi bir antrenör. Benim için güzel olurdu. Futbol için yaşıyorum ve büyük liglerin hepsini takip ediyorum. Bunlara Türkiye ve Rusya da dahil... İtalya'daki taktik kültürüne hayranım. Sampdoria'ya karşı oynadığım maçta taraftarlardan da çok etkilenmiştim'' şeklinde konuştu.