Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
League Of Legends Nasıl Win Alınır
1-2 tavsiye
1.ranked oyuna 16 hero yaptım hemen giriyim demeyin bana göre 30-40 hero biriktirin
2.win ratesi yüksek olan herolar oynayın
1.Warwick: bu zaten tahmin edilebilen birşey son yamada nerf gelsede ultisinin damagesi önemli değil 0 bile vursa bir adc ye atıldığında oyunun kaderini değiştiriyor çünkü o anda adc hiçbirşey yapamıyor ve rahar rahat focus yiyor 5vs1 kalıyor adc buda oyunu kaybetmeniz anlamına geliyor
2.Janna: janna pek fazla oynanmıyor nası dicekseniz oynanma sayısı değil % olarak win oranı %53 100 oyunun 53 ünü kazandırıyor demek adcsini,kuleyi koruyabiliyor ultisiyle tflerde aşırı büyük etki yapıyor kaçan adamı yavaşlatıyor kata,mf gibi heroların ultisini 2 skilliyle bozabiliyor (r-q) yasuonun ultisine zemin hazırlıyor
3.Jinx: ben 2. levelde e skillini açıyorum adamın arkasına e atıyorum supportu braum gibi tank bir hero değilse %60-70 ölüyor kötü yanı kaçma skilli yok e sini boşa atarsa hiçbirşey yapamaz örnek ulti açan master yi e attınız yanından geçti geldi öldünüz oyundaki birkaç adc nin global ultisi var biliyosunuzdur ashe-jinx-ezreal-draven dravenle jinxin ultisi ad vurduğu için güzel hasarlar çıkıyor kuleleri pasifi ile çok rahat kesiyor canı 1 gıdımken e tutturabilirse ve kasmışsa durumu çevirebiliyor
4.FiddleSticks blue-redi 1 levelde solo kesebilen nadir herolardan kuvvet kitabı başlıyıp jungle itemi çıkmassanız ve direk zhonyayı çıkarsanız güzel ganglar atarsınız 3-4 kill veya asist aldıktan sonra w nüzle 1vs1 girebilirsinz başka hiçbir skill kullanmadan
5.Sona:güzel bir mana kaynağı olursa (kabiliyet sayfası,rün sayfası,başlangıç itemleri) adc nize istemediği kadar can basabilirsiniz mana bitmesse bot laneyi %90 kazanırsınız ama şöyle bir durumda var farm yapamayan supa focus atan bir adc varsa ihtimal %0
6.Fiora: mükkemmel bir hasarı var 1 kere top yapıyodum zedle galiba karşımda fiora vardı adama 1 kere öldüm birşey olmaz dedim 1 kere daha 1 kere daha 3 kere öldüm sonra ss verdim ss verdiğim gibi midde belirdi bi baktım middeki adamı kesti sonra 2vs5 almaya başladı şaşırdım birkaç dakika sonra yemin ediyorum kendi başına 2-3 kere penta attı 1vs1 de yalanım yok hepimiz şaşırdık adamlarda 1 yada 2 afk vardı adc leri yoktu bide çok garip bir durum
7.Heim: 6 level olunca ve adam size dümdüz girerse zed olabilir fiora olabilir pantheon olabilir 3 taret kuruluysa bide ulti kurarsanız kaçmanıza bile gerek kalmaz alırsınız basit bir şekilde ama master falan varsa bi tek q su ile 3 taretinizide alabilir ve ölürsünüz
8.Katarina: ultisi ayrı bir dert nerf getirdiler ama late gamede hala aynı hasarı vuruyor ultisini anında bozucak bir şampiyon yoksa nası desem mesela xin-zhao q sunun 3. vuruşunda havaya zıplatıyo ve bu geç oluyo ama malphite gibi ultisiyle anında bozucak herolar varsa kassa bile engelleyebilirsiniz

birkaç taktik daha:
belki şaşırabilirsiniz ama yasuo (bronz-silverler daha çok şaşırır) en düşük win ratesine sahip herolardan biri %44 yasuo alıp oyunu taşıyabilen çok nadir görürsünüz ama banlanması meşhur olmuş bronz liginde banlanmadığı maç çok
az var

en rahat nasus counterleme: teemoyu geçtim 2-3 kill alınca çok rahat taşıyan bir hero udyr ultiyi 15 levele kadar açmayın ilk q sonra w sonra e fulleyin top lane udyr uzaktan yetenek atışı yapmayan mesela pantheonun q su gibi yeteneklere sahip olmayan şampiyonlara karşı çok etkili nasus varsa yenme oranınız %90 şu build tavsiyemdir çok kullanırım : mahvolmuş / karayel / youmuu / son fısıltı / koruyucu melek / kanasusamış

oyun lateye kalmışsa adc için ayakkabınızı satıp karayel alın
bazıları bu tavsiyeye kötü diyor ama açıklıyım
1.merkürün adımlarının aynısı olan sıvışma pasifini veriyor
2.lonianın çizmelerinideki %15 bekleme süresi yerine %10 bekleme süresi veriyor hemen hemen aynı
3.saldırı hızı veriyor savaşçı çizmelerinden daha fazla
4.saldırı gücü veriyor
5.%10 hareket hızı veriyor

asla ve asla küfür etmeyin bi adam bi hata yapmışsa hoş görün güzel şeyler yaparmısın gibisinden zaten o adama bi sorumluluk hissi yüklemiş olursunuz buda o adamın iyi oynamasını sağlar

alışkanlık gösterin :
Corki Mid
Adc Twisted Fate ( Penta Atmışlığım Var )
Adc Malzahar ( Pasifi Ad Vuruyo Mükkemmel Bir Hasar )
Ad Nidalee
Urgot ( Eu Westte Alınca Sakin Karşılarlar )
Rumble ( Eu Westte Alınca Sakin Karşılarlar )
Mid Tristana
Hybrid Teemo ( AD-AP )
Taric AP Mid
Jungle Nidalee
Mid Morgana
Full Ap Malphite
Full Ad Lee Sin
Solo-Mid Blitzcrank
Full Ap Amumu (Tehlikeli Olabilir Yapması Zordur)
Ap Ezreal
Ap Gangplank
Ap Lucian
Ap Rengar ( Daha Önce Yapıp Yapmadığını Sorun Videoda Görmüşse Oyundan Çıkın Sakın İzin Vermeyin)
Jungle Twitch
AP Shaco
AP Alistar
Support Orianna
Support Malphite
Support Nidalee
Support Lux

Spells Tavsiyeleri
top : ışınlan flash veya tutuştur flash
mid: flash ışınlan veya tutuştur flash
jungle : çarp flash veya çarp ışınlan
adc: bariyer flash şifa flash
support : şifa flash bitkinlik flash

istediğiniz herşeyi alabilirsiniz ben genel olarak söyledim dirilt bile alabilirsiniz bu oyunda kurucağınız teoriye bağlıdır

olucakları tahmin etmeye çalışın dümdüz girmeyin
Ara
Cevapla }}}
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:

[-]
Anahtar Kelimeler
Anahtar Kelimeler:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Konu İsmi: League Of Legends Nasıl Win Alınır Yazar: SunX
-> League Of Legends Nasıl Win Alınır full indir - League Of Legends Nasıl Win Alınır full dinle - League Of Legends Nasıl Win Alınır full izle - League Of Legends Nasıl Win Alınır download - League Of Legends Nasıl Win Alınır yükle - League Of Legends Nasıl Win Alınır free download - League Of Legends Nasıl Win Alınır nasıl oluyor - League Of Legends Nasıl Win Alınır ücretsiz indir - League Of Legends Nasıl Win Alınır fragmani - League Of Legends Nasıl Win Alınır film - League Of Legends Nasıl Win Alınır müzik - League Of Legends Nasıl Win Alınır mp3 - League Of Legends Nasıl Win Alınır videoları - League Of Legends Nasıl Win Alınır resimleri - League Of Legends Nasıl Win Alınır dizileri - League Of Legends Nasıl Win Alınır sorun - League Of Legends Nasıl Win Alınır hatası - League Of Legends Nasıl Win Alınır çözüm nedir - League Of Legends Nasıl Win Alınır ne demek - League Of Legends Nasıl Win Alınır nasıl - League Of Legends Nasıl Win Alınır program - League Of Legends Nasıl Win Alınır kurulum - League Of Legends Nasıl Win Alınır yardım - League Of Legends Nasıl Win Alınır kim - League Of Legends Nasıl Win Alınır crack indir - League Of Legends Nasıl Win Alınır ücretsiz indir - League Of Legends Nasıl Win Alınır hackını indir - League Of Legends Nasıl Win Alınır ücretsiz full indir - League Of Legends Nasıl Win Alınır ücretsiz crack indir - League Of Legends Nasıl Win Alınır ücretsiz hilesini indir - League Of Legends Nasıl Win Alınır videolarını ücretsiz indir - League Of Legends Nasıl Win Alınır müziklerini ücretsiz indir - League Of Legends Nasıl Win Alınır hatasının çözümü - League Of Legends Nasıl Win Alınır filmlerini ücretsiz indir - League Of Legends Nasıl Win Alınır kurulumu nasıl - League Of Legends Nasıl Win Alınır sorununun çözümü - League Of Legends Nasıl Win Alınır hatasının çözümü - League Of Legends Nasıl Win Alınır programını indir - League Of Legends Nasıl Win Alınır programını ücretsiz indir - League Of Legends Nasıl Win Alınır programını crack olarak indir - League Of Legends Nasıl Win Alınır kurulumunu indir - League Of Legends Nasıl Win Alınır ücretsiz full indir..

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping