Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM
ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM

Şu gönlüm eğlenmez oldu, varayım
Yollar, beni sevdiğime ulaştır
Merhaba eyleyip tavaf ettiğim
Beller, beni sevdiğime ulaştır

Gelen gider imiş şu kara yere
Mansur cana kıydı, çekildi dâra
Hakk'ın kelâmını söyleyip bile
Diller, beni sevdiğime ulaştır

Oniki imam gülbengine erişem
Anda keramet var, Hakk'a yetişem
Baharda açılıp bülbül ötüşem
Güller, beni sevdiğime ulaştır

Karac'oğlan der ki, doğru yürürler
Tamuya girmez, uçmağa girerler
El kavşurup Hakk'a karşı dururlar
Kullar, beni sevdiğime ulaştır
eXpertBoss
Ara
Cevapla }}}
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:

[-]
Anahtar Kelimeler
Anahtar Kelimeler:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Konu İsmi: ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM Yazar: #Captain
-> ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM full indir - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM full dinle - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM full izle - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM download - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM yükle - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM free download - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM nasıl oluyor - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM ücretsiz indir - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM fragmani - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM film - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM müzik - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM mp3 - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM videoları - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM resimleri - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM dizileri - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM sorun - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM hatası - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM çözüm nedir - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM ne demek - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM nasıl - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM program - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM kurulum - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM yardım - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM kim - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM crack indir - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM ücretsiz indir - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM hackını indir - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM ücretsiz full indir - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM ücretsiz crack indir - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM ücretsiz hilesini indir - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM videolarını ücretsiz indir - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM müziklerini ücretsiz indir - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM hatasının çözümü - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM filmlerini ücretsiz indir - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM kurulumu nasıl - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM sorununun çözümü - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM hatasının çözümü - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM programını indir - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM programını ücretsiz indir - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM programını crack olarak indir - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM kurulumunu indir - ŞU GÖNLÜM EĞLENMEZ OLDU, VARAYIM ücretsiz full indir..

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping