Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE
YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE

Yürüyüş eyledi Urum üstüne
Ali nesli güzel İmam geliyor
İnip temenna ettim güzel destine

Doluları adım adım dağıdır
Tavlasında küheylanlar bağlıdır
Aslını sorarsan şahın oğludur

Tarlaları adım adım çizili
Rakibin elinden ciğer sızılı
Al yeşil geyinmiş gerçek gazili

Magripten çıkar görünü görünü
Kimse bilmez evliyanın sırrını
Koca Haydar şah-ı cihan torunu

Pir Sultan Abdal'ım görsem şunları
Yüzüm sürsem boyun eğip yalvarı
Evvel baştan Onikiler serveri
eXpertBoss
Ara
Cevapla }}}
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:

[-]
Anahtar Kelimeler
Anahtar Kelimeler:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Konu İsmi: YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE Yazar: #Captain
-> YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE full indir - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE full dinle - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE full izle - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE download - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE yükle - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE free download - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE nasıl oluyor - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE ücretsiz indir - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE fragmani - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE film - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE müzik - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE mp3 - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE videoları - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE resimleri - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE dizileri - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE sorun - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE hatası - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE çözüm nedir - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE ne demek - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE nasıl - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE program - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE kurulum - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE yardım - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE kim - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE crack indir - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE ücretsiz indir - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE hackını indir - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE ücretsiz full indir - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE ücretsiz crack indir - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE ücretsiz hilesini indir - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE videolarını ücretsiz indir - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE müziklerini ücretsiz indir - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE hatasının çözümü - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE filmlerini ücretsiz indir - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE kurulumu nasıl - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE sorununun çözümü - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE hatasının çözümü - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE programını indir - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE programını ücretsiz indir - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE programını crack olarak indir - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE kurulumunu indir - YÜRÜYÜŞ EYLEDİ URUM ÜSTÜNE ücretsiz full indir..

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping