Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SABAHTAN CEMALİN
SABAHTAN CEMALİN

Sabahtan cemalin seyran eyledim
Gönüller perişan elinden güzel
Nice bir gezeyim gurbet elleri
Hiç mi bilir yoktur halımdan güzel

Seher bülbülüsün gider gelmezsin
Gelirsen de güzel bakî kalmazsın
Seni uçuranlar murat almasın
Seni kim uçurdu yuvandan güzel

Pir Sultan Abdal'ım dervişler gezer
Aradım bulmadım derdimi yazar
Şimdi benim dostum cennette gezer
Kalma benim için yolundan güzel
eXpertBoss
Ara
Cevapla }}}
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:

[-]
Anahtar Kelimeler
Anahtar Kelimeler:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Konu İsmi: SABAHTAN CEMALİN Yazar: #Captain
-> SABAHTAN CEMALİN full indir - SABAHTAN CEMALİN full dinle - SABAHTAN CEMALİN full izle - SABAHTAN CEMALİN download - SABAHTAN CEMALİN yükle - SABAHTAN CEMALİN free download - SABAHTAN CEMALİN nasıl oluyor - SABAHTAN CEMALİN ücretsiz indir - SABAHTAN CEMALİN fragmani - SABAHTAN CEMALİN film - SABAHTAN CEMALİN müzik - SABAHTAN CEMALİN mp3 - SABAHTAN CEMALİN videoları - SABAHTAN CEMALİN resimleri - SABAHTAN CEMALİN dizileri - SABAHTAN CEMALİN sorun - SABAHTAN CEMALİN hatası - SABAHTAN CEMALİN çözüm nedir - SABAHTAN CEMALİN ne demek - SABAHTAN CEMALİN nasıl - SABAHTAN CEMALİN program - SABAHTAN CEMALİN kurulum - SABAHTAN CEMALİN yardım - SABAHTAN CEMALİN kim - SABAHTAN CEMALİN crack indir - SABAHTAN CEMALİN ücretsiz indir - SABAHTAN CEMALİN hackını indir - SABAHTAN CEMALİN ücretsiz full indir - SABAHTAN CEMALİN ücretsiz crack indir - SABAHTAN CEMALİN ücretsiz hilesini indir - SABAHTAN CEMALİN videolarını ücretsiz indir - SABAHTAN CEMALİN müziklerini ücretsiz indir - SABAHTAN CEMALİN hatasının çözümü - SABAHTAN CEMALİN filmlerini ücretsiz indir - SABAHTAN CEMALİN kurulumu nasıl - SABAHTAN CEMALİN sorununun çözümü - SABAHTAN CEMALİN hatasının çözümü - SABAHTAN CEMALİN programını indir - SABAHTAN CEMALİN programını ücretsiz indir - SABAHTAN CEMALİN programını crack olarak indir - SABAHTAN CEMALİN kurulumunu indir - SABAHTAN CEMALİN ücretsiz full indir..

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping