Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NASIL YAR DİYEYİM
NASIL YAR DİYEYİM

Nasıl yar diyeyim ben böyle yara
Mecnun edip çöle saldıktan sonra
Alemin bağına bülbüller konar
Nidem benim gülüm solduktan sonra

Coşkun çaylar gibi çağlamayan yar
Gönlünü gönlüme bağlamayan yar
Benim bu halıma ağlamayan yar
Daha ağlamasın öldükten sonra

Pir Sultan Abdal'ım sürem bu yolu
İnsan-i kâmilin olurum kulu
İster yağmur yağsın isterse dolu
Nidem ben bu ummana daldıktan sonra
eXpertBoss
Ara
Cevapla }}}
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:

[-]
Anahtar Kelimeler
Anahtar Kelimeler:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Konu İsmi: NASIL YAR DİYEYİM Yazar: #Captain
-> NASIL YAR DİYEYİM full indir - NASIL YAR DİYEYİM full dinle - NASIL YAR DİYEYİM full izle - NASIL YAR DİYEYİM download - NASIL YAR DİYEYİM yükle - NASIL YAR DİYEYİM free download - NASIL YAR DİYEYİM nasıl oluyor - NASIL YAR DİYEYİM ücretsiz indir - NASIL YAR DİYEYİM fragmani - NASIL YAR DİYEYİM film - NASIL YAR DİYEYİM müzik - NASIL YAR DİYEYİM mp3 - NASIL YAR DİYEYİM videoları - NASIL YAR DİYEYİM resimleri - NASIL YAR DİYEYİM dizileri - NASIL YAR DİYEYİM sorun - NASIL YAR DİYEYİM hatası - NASIL YAR DİYEYİM çözüm nedir - NASIL YAR DİYEYİM ne demek - NASIL YAR DİYEYİM nasıl - NASIL YAR DİYEYİM program - NASIL YAR DİYEYİM kurulum - NASIL YAR DİYEYİM yardım - NASIL YAR DİYEYİM kim - NASIL YAR DİYEYİM crack indir - NASIL YAR DİYEYİM ücretsiz indir - NASIL YAR DİYEYİM hackını indir - NASIL YAR DİYEYİM ücretsiz full indir - NASIL YAR DİYEYİM ücretsiz crack indir - NASIL YAR DİYEYİM ücretsiz hilesini indir - NASIL YAR DİYEYİM videolarını ücretsiz indir - NASIL YAR DİYEYİM müziklerini ücretsiz indir - NASIL YAR DİYEYİM hatasının çözümü - NASIL YAR DİYEYİM filmlerini ücretsiz indir - NASIL YAR DİYEYİM kurulumu nasıl - NASIL YAR DİYEYİM sorununun çözümü - NASIL YAR DİYEYİM hatasının çözümü - NASIL YAR DİYEYİM programını indir - NASIL YAR DİYEYİM programını ücretsiz indir - NASIL YAR DİYEYİM programını crack olarak indir - NASIL YAR DİYEYİM kurulumunu indir - NASIL YAR DİYEYİM ücretsiz full indir..

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping