Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA
YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA

Yalana da deli gönül yalana
Yedi iklim, çar köşeyi dolana
Soğuk sulu yaylalarda sulana
Meğer bu dünyanın sonu yoğ imiş

Bayrak çekip padişahlık sürmedim
Gurbet ilde inim inim inledim
Kulak verdim, dört köşeyi dinledim
Arkam sıra gıybet eden çoğ imiş

Başına bağlamış ibrişim puşu
Her daim böyledir feleğin işi
Tırnağın var ise başını kaşı
Kardaştan kardaşa fayda yoğ imiş

Karac'oğlan der ki, yorup yormadan
Usandım ben el işine yelmeden
Çok yaşayıp mihnet ile ölmeden
Az yaşayıp bir dem sürmek yeğimiş
eXpertBoss
Ara
Cevapla }}}
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:

[-]
Anahtar Kelimeler
Anahtar Kelimeler:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Konu İsmi: YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA Yazar: #Captain
-> YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA full indir - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA full dinle - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA full izle - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA download - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA yükle - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA free download - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA nasıl oluyor - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA ücretsiz indir - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA fragmani - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA film - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA müzik - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA mp3 - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA videoları - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA resimleri - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA dizileri - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA sorun - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA hatası - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA çözüm nedir - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA ne demek - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA nasıl - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA program - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA kurulum - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA yardım - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA kim - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA crack indir - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA ücretsiz indir - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA hackını indir - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA ücretsiz full indir - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA ücretsiz crack indir - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA ücretsiz hilesini indir - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA videolarını ücretsiz indir - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA müziklerini ücretsiz indir - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA hatasının çözümü - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA filmlerini ücretsiz indir - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA kurulumu nasıl - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA sorununun çözümü - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA hatasının çözümü - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA programını indir - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA programını ücretsiz indir - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA programını crack olarak indir - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA kurulumunu indir - YALANA DA DELİ GÖNÜL YALANA ücretsiz full indir..

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping